• Gratis fragt*
  • Levering 1-2 dage
  • Gratis bytte
  • Ring 7734 5454
    hverdage 10.00 - 15.30
  • Livechat
 
Indkøbskurv
0 stk.  = 0,00 DKK
Vilkår

FORRETNINGSBETINGELSER
 
1. Generelle oplysninger om virksomheden
2. Persondatapolitik
3. Priser
4. Bestilling
5. Sikkerhed
6. Betaling
7. Leveringsinformation
8. Returret/ombytningsret
9. Fortrydelsesret
10.Reklamationsret
11.Ansvarsfraskrivelse
12.Forbehold

1. GENERELLE OPLYSNINGER OM VIRKSOMHEDEN


Virksomhedens juridiske navn: Danske Internetbutikker Aps
Virksomhedens kaldenavn: Eshoes.dk
Selskabsform: Anpartsselskab
CVR- nummer: 30595041
Etableringsår: 2006
Adresse:
Eshoes.dk/Danske Internetbutikker
Grusbakken 9
2820 Gentofte
Danmark
Telefonnummer: +45 7240 1574
E-mail adresse:
Web-adresse: www.Eshoes.dk 


2. PERSONDATAPOLITIK
  • Vi registrerer ikke oplysninger vha. cookies eller logfiler.
  • På websitet benyttes ikke log-statistik eller trafikanalyse af brugerne.
  • For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger:
- navn
- adresse
- telefonnummer
- e-mail adresse

  • Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.
  • Personoplysninger opbevares ikke krypteret.
  • Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos Eshoes.dk og opbevares i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.
  • Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
  • Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
  • Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
  • Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail.
  • Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre. Vi opvarer dine data sikkert men ukrypteret.
  • Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
  • Som registreret hos Eshoes.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig.
  • Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Eshoes.dk via e-mail: Info@eshoes.dk
  • Den dataansvarlige er Eshoes.dk
3.  PRISER

Alle priser, ved levering i EU-lande, er inkl. 25% moms og andre afgifter. Ved levering til lande udenfor EU fratrækkes moms automatisk

4.  BESTILLING

Alle aftaler hos Eshoes.dk indgås på dansk.
Alle priser på websitet angives inkl. moms.

Sådan bestiller du:

Det skal være nemt og hurtigt for dig at bestille varer hos os. Følgende skal gøres:
  • Find den/de varer du ønsker
  • Vælg ”Størrelse”
  • Vælg ”Køb” (du får nu en besked om at varen er lagt i kurv). Du kan sagtens nå at tilføje flere varer – gentag bare det du lige har gjort.
  • Gå til ”Kurv” for at gå videre (øverste højre hjørne). Du får nu en oversigt over hvad du har bestilt.
  • Vælg ”Bestil” når du er klar til at gå til betaling og indtast nu dine kundeoplysninger (navn, adresse osv). Skal pakken sendes til en anden end ”Faktureringsadressen”, skal du udfylde oplysningerne i ”Leveringsadresse”. Vælg herefter ”Videre”.
  • Nu skal du vælge ”Betalingsmetode” og ”Leveringsmetode”. Herefter gå ”Videre”
  • Du får nu en oversigt over dine køb samt den samlede pris inkl. evt. forsendelsesomkostninger. Hvis du er tilfreds, har alt hvad du skal bruge, og har ”Læst og accepteret vores forretningsbetingelser” vælger du ”Godkend ordre”.
  • Kreditkort oplysninger indtastes og vælg ”Godkend”.
  • Du modtager en ordrebekræftelse, som vi anbefaler du gemmer eller printer ud.
  • Samtidig modtager du en midlertidig ordrebekræftelse til din e-mail adresse.  
  • Den endelige faktura fremsendes sammen med varen.
  • Når varen sendes af sted modtager du endnu en e-mail om at varen er på vej, sammen med et trackingnummer, med vejledning om hvordan du kan følge varens vej.
Kan jeg nå at tilføje flere varer når ordren er gennemført?

Nej, men du kan i næste ordre i ”bemærkningsfeltet” (nederste felt der hvor du udfylder din adresse), skrive at den skal sendes sammen med tidligere ordre – oplys ordre nummer. Vi fjerner selvfølgelig portoen på den nye ordre.
Hos Eshoes.dkkan du kun bestille varer via vores website. Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os. Du kan enten ringe til vores kundeservice på telefon + 45 77 34 54 54 (alle hverdage mellem kl. 09.00 og kl 16.00), sende os en mail på info@eshoes.dk eller gå ind på vores chat. Vi bestræber os på (alle hverdage mellem kl. 09.00 og kl 16.00) at svare alle mails indenfor 24 timer.
 
5.  Sikkerhed

Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren) og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort, beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se, hvordan en SSL-betaling gennemføres
 

6.  BETALING
 
Du kan betale med de mest almindelige betalingskort. Hvis du betaler med Dankort eller kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen. Det er gratis, at benytte betalingskort, da Eshoes.dk betaler alle gebyrer. Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen afsendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt. Du har ingen selvrisiko i tilfælde af,  at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pin-koden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Eshoes.dk eller andre har mulighed for at læse dataene. Du kan betale med følgende kort:
 
Hos Eshoes.dk kan der betales med:
 
·         Dankort & Visa/Dankort (0,00 kr.)
·         Danske Euro-/Mastercard, Visa, Visa/Electron, Maestro (0,00 kr. + 1,25%)
·         Danske Diners Club kort (0,00 kr. + 1,25%)
·         Udenlandske Euro-/Mastercard (0,00 + 3,75%)
·         Udenlandske Maestro, Visa & Visa/Electron (0,00 + 3,75%)
·         Udenlandske Diners Club kort (0,00 kr. + 3,75%)
·         Klarna faktura (39 kr)
·         Klarna konto (39 kr)
 
Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige kreditkort. Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.
 
Ved betaling med MasterCard, Eurocard eller Diners kommer beløbet automatisk på dit næste kontoudtog fra kortudstederen - på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende kreditkort.
 
Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra Eshoes.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Ved afhentning i vores lokaler (mod forudgående aftale), betaler du kontant ved afhentningen, eller du kan vælge at forudbetale med kreditkort.


7.  Leveringsinformation

Leveringsformer

Du kan få dine varer tilsendt på forskellige måder.
Alle leveringer i Danmark er gratis når købssummen overstiger 749,- kr. Når købssummen er derunder kan du vælge blandt forskellige forsendelsesmetoder:
Erhvervsforsendelse 35,- kr.
(Pakken sendes direkte til din arbejdsplads. Det kræves at der er åbent og bemandet dagligt i tidsrummet 8-16)  
Pakkepost til private 49,- kr.
(Sendes til din privatadresse)
GLS Pakkeshop 39,- kr.
Hent din pakke når det passer dig på et udvalg af adresser med lange åbningstider (fremgår når du vælger denne mulighed)

Post Danmark Maxi brev fra 22,- kr.
(Varen er ikke forsikret, så der er ikke mulighed for forsikring)
Afhentning af varen i vores lokaler er muligt såfremt det aftales på forhånd. Der tages kun imod kontantbetaling eller forudbetalte bestilling.

LEVERINGSTID

Leveringstiden i ligger normalt imellem 1-4
Mest populære mærker Hunter
Ilse Jacobsen
Dr Martens
Merrell
Birkenstock
Converse
Kawasaki
New Balance
Viking
Mest søgte mærker Vagabond
Hummel
Teva
Minnetonka
Timberland
Sorel
Bumper
UGG Australia
Pajar
Top kategorier Gummistøvler
Sneakers
Sejlersko
Sandaler
Regnfrakker
Jakker
Hjemmesko
Støvler
Hos os kan du betale med

Find os her:
Altid hurtig levering med

Når du handler hos os *Fri levering over 499 kr.
Levering 1-2 dage
Betalingsmåder
Brug af Cookies
Brug for hjælp Personlig kundeservice
Retur
Bytte
Størrelsesguide
Sådan handler du
Mere information Om Eshoes
Job
Forretningsbetingelser
Sitemap
Presse
Tilmeld nyhedsbrev Få tilbud og nyheder først


LivechatKom direkte i kontakt med os via Livechat.

(Alle hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 15.30)


Smedeholm 15-17, 2730 Herlev - Tel: 7734 5454, kundeservice@eshoes.dk