• Gratis fragt*
  • Levering 1-2 dage
  • Gratis bytte
  • Ring 7734 5454
    hverdage 10.00 - 15.30
  • Livechat
 
Indkøbskurv
0 stk.  = 0,00 DKK

Forretningsbetingelser

  1. Generelle oplysninger om virksomheden
  2. Persondatapolitik
  3. Priser
  4. Bestilling
  5. Sikkerhed
  6. Betaling
  7. Leveringsinformation
  8. Ombytningsret
  9. Fortrydelsesret
  10. Reklamationsret
  11. E-mærket
  12. Ansvarsfraskrivelse
  13. Nyhedsbrev
  14. Klageadgang
Generelle oplysninger om virksomheden
 
Virksomhedens juridiske navn:  Eshoes A/S
Virksomhedens kaldenavn:  Eshoes.dk
Selskabsform:  A/S
CVR- nummer:  30595041
Etableringsår:  2006
Adresse:  Eshoes.dk
Smedeholm 15-17
2730 Herlev
Telefonnummer:  77 34 54 54
E-mail adresse:  kundeservice@Eshoes.dk
Bankkonto:  Nordea 2229 0759 644 344
Persondatapolitik
Vi registrerer oplysninger ved hjælp af cookies og logfiler
Eshoes bruger cookies. Cookies er en lille tekst fil, der lagres på din computer og indeholder information, som hjælper webstedet med at identificere den besøgende. Der er to typer af cookies:Den første gemmer en fil permanent på din computer, den bruges til at måle, hvordan besøgende bevæger sig rundt på hjemmesiden. Dette er kun for at levere en bedre tjenesteydelser og bedre service. Oplysningerne der gemmes på din computer har et unikt nummer og giver ikke adgang til personlige oplysninger. Så helt anonym. Cookies kan slettes fra din browser. Den anden type cookie der normalt bruges er "Session Cookies". I løbet af den tid, du besøger webstedet, deler vores web-server ud en entydig identifikation kode, så websiden ikke at forveksle dig med andre besøgende. En "session cookie" bliver aldrig gemt permanent på din computer. De forsvinder når du lukker din browser.
Vi anvender tredjepartscookies (herunder Webtraffic) for at vise annoncer til dig som har besøgt hjemmesiden og besøger andre hjemmesider på internettet. Kun oplysninger om de produktsider du har besøgt gemmes. Informationerne gemmes anonymt og indeholder ingen personlige oplysninger. For at kunne kan bruge Eshoes.dk problemfrit, skal du have cookies aktiveret.
På websitet benyttes vi både log-statistik og trafikanalyse af brugerne
For at du kan indgå en aftale med os via websitet skal du lade dig registrere med følgende personlige oplysninger: Navn / Adresse / telefonnummer / e-mail adresse
Personoplysninger bliver ikke transmitteret krypteret.
Personoplysninger opbevares ikke krypteret.
Personoplysningerne i forbindelse med dit køb registreres hos Eshoes.dk og opbevares i 5 år for at sikre korrekt behandling ved eventuelle garantisager, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger der indsamles og hvorfor.
Alle ansatte i virksomheden har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Vi bruger kun dine oplysninger til at sende din vare og informere dig, hvis uforudsete problemer med leveringen skulle opstå. Desuden vil du efter en bestilling modtage en ordrebekræftelse via e-mail.
Vi er en selvstændig online butik, der ikke giver dine oplysninger videre til andre.
Vi opbevarer dine data sikkert men ukrypteret.
Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev videregiver vi ikke din e-mail adresse til trediemand.
Der registreres ingen personfølsomme oplysninger.
Som registreret hos Eshoes.dk har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen og du har ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til Eshoes.dk via e-mail: kundeservice@eshoes.dk
Den dataansvarlige er Eshoes.dk
 Tilbage til toppen af siden
Priser
Alle priser, ved levering i EU-lande, er inkl. 25 % moms og andre afgifter.
Ved levering til lande udenfor EU fratrækkes moms automatisk.
 Tilbage til toppen af siden
Bestilling
Alle aftaler hos Eshoes.dk indgås på dansk.
Alle priser på websitet angives i danske kroner og er inkl. moms.



Sådan bestiller du
 
1 Find den/de varer du ønsker.
2 Vælg størrelse.
3 Vælg ”Læg i indkøbskurven”.
4 Vælg "Køb mere" eller "Gå til kurven” for at gå videre.
5 Du ser nu hvad du har lagt i din indjøbskurv. Vælg "Bestil nu" for at gå videre.
6 Du skal nu indtaste dine fakturaoplysninger. Skal pakken sendes til en anden end faktureringsadresse,
skal du vælge "Leveret til en anden adresse" og udfylde oplysningerne i ”Leveringsadresse”.
7 Vælg betalingsmetode og leveringsmetode.
8 Du set nu en oversigt over dine køb samt den samlede pris.
Vælg ”Godkend vores forretningsbetingelser”.
Vælg ”Gå til betaling”.
9 Betalings oplysninger indtastes og vælg ”Godkend”.
10 Du modtager en ordrebekræftelse, som vi anbefaler du gemmer eller printer ud.
Samtidig modtager du en midlertidig ordrebekræftelse til din e-mail adresse.
11 Når varen sendes af sted modtager du endnu en e-mail om at varen er på vej,
sammen med et sporingsnummer, med vejledning om hvordan du kan følge varens vej.
12 Den endelige kvittering fremsendes sammen med varen.
Kan jeg nå at tilføje flere varer når ordren er gennemført?
Nej, men du kan i næste ordre i ”bemærkningsfeltet” (nederste felt der hvor du udfylder din adresse),
skrive at den skal sendes sammen med tidligere ordre – oplys ordre nummer.
Hos Eshoes.dk kan du kun bestille varer via vores website.

Hvis du har forespørgsler til varer, som ikke er på siden, er du velkommen til at kontakte os.
 
Ring til os på Telefon 77 34 54 54
(alle hverdage mellem kl.10.00 og kl.15.30)
 
Send en mail til os kundeservice@eshoes.dk
Vi bestræber os på at svare alle mails indenfor 24 timer (alle hverdage)
 
Livechat
Kom direkte i kontakt med os på vores Online Chat.
(alle hverdage mellem kl.10.00 og kl.15.30)
 Tilbage til toppen af siden
Sikkerhed
Vi bruger sikkerhedsprotokollen SSL, som krypterer information mellem en Internet browser (kortindehaveren)
og en Internet server (forretningen). Det betyder, at de oplysninger, du afgiver ved betaling med Dankort eller kreditkort,
beskyttes under overførelsen fra din computer videre til os. Som krypteringsform ved elektronisk handel er SSL
almindeligt udbredt og betragtes som en meget sikker løsning. På www.betaling.dk kan du se,
hvordan en SSL-betaling gennemføres.
 Tilbage til toppen af siden
Betaling


Hos Eshoes.dk kan der betales med
Dankort & Visa/Dankort (1,39 kr.)
Euro-/MasterCard, Visa, Visa/Electron, Maestro (0,00 kr. + 1,25%)
MobilPay (1,39 kr.)
Udenlandske Euro-/Mastercard (0,00 + 3,75%)
Udenlandske Maestro, Visa & Visa/Electron (0,00 + 3,75%)
Bankoverførsel via Nordea 2229 0759 644 344 (0,00 kr.)
ViaBill (0,00 kr.)
Klarna Faktura (49,00 kr.)
Klarna Konto (0,00 kr.)

Du skal være fyldt 18 år for at handle hos Eshoes.dk - er du under 18 år skal du have samtykke fra dine forældre.

Dankort & Bankoverførsler
Du kan betale med de mest almindelige betalingskort. Hvis du betaler med Dankort eller kreditkort, skal du blot indtaste dit kortnummer, udløbsdato og kontrolcifre ved bestillingen af varen.

Det er gratis, at benytte bankoverførsel.

Beløbet på din bestilling trækkes ikke fra din konto, før varen afsendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større
beløb, end det du har godkendt ved købet. Betales med betalingskort er du altid sikret mod misbrug. Du har nemlig mulighed for at afvise en betaling, når du modtager din betalingsoversigt.

Du har ingen selvrisiko i tilfælde af, at dit kort bliver misbrugt i en internet-butik, der benytter SSL (Secure Socket Layer) i sit betalingssystem. Dermed er du bedre sikret end i den fysiske verden, hvor du har en selvrisiko på 1200 kr. når dit dankort misbruges ved brug af pinkoden. Data du sender i forbindelse med køb betalt med betalingskort er krypterede (SSL), og det er således kun PBS, der kan læse dem. Hverken Eshoes.dk eller andre har mulighed for at læse dataene.

Kreditkort
Ved betaling med kreditkort kommer beløbet automatisk på dit næste kontoudtog fra kortudstederen på nøjagtig samme måde, som når du ellers anvender det pågældende kreditkort.
Beløbet hæves først på din konto, når varerne sendes fra Eshoes.dk. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet. Der er forbundet et kortgebyr med brug af de forskellige kreditkort.
Gebyret, for at benytte de respektive betalingskort og -måder, er oplyst i parentesen.

MobilePay
Det er nemt og hurtigt at betale med MobilePay. Når du vælger MobilePay som betalingsmulighed kommer du direkte ind i deres betalingssytem hvor du blot skal indtaste dit mobilnummer og betalingen gennemføres automatisk. Din ordre er nu gennemført hos Eshoes.


ViaBill
Vælger du Viabill kan du købe nu og betale senere og helt uden gebyr og renter. Du kan få lånerammer helt op til 10.000 kr. Læs mere om fordelene her: http://www.viabill.com/

Klarna Faktura
Når du betaler via Klarna faktura forløber dit køb trygt og enkelt.
Du betaler først efter du har modtaget dine varer.

Altid 14 dages betalingstid.
14 dages fortrydelsesret i henhold til gældende forbrugerlovgivning*
Du kan download dine fakturaer fra Klarna.dk
En faktura afgift på 49,00 kr per køb tilkommer.
(Hvis betalingen udebliver pålægges en påmindelsesafgift på 100,00 kr samt morarenter på 8.30%.)
Ved købet foretages en kreditafprøvning som i særlige tilfælde indebærer at kreditoplysninger indhentes.

Personoplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Klarna behandler dine personoplysninger med henblik på udførelse af kundeanalyser, identificering, kreditafprøvning. I kundehåndtering bruges dit CPR-nummer som kundenummer.
Gælder ikke alle varer og tjenester f.eks. flyrejser, arrangementer og specielt fremstillede varer.

Klarna Konto
Betalingsmetoden for dig, der ønsker selv at vælge hvor meget du vil betale hver måned.
Få altid dine varer inden du betaler.
Betaling fra 89,00 kr/mån eller 1/24 af det samlede beløb.
Alle dine indkøb samles på en konto og på en faktura.
Køb nu - betal i slutningen af den næstkommende måned.
En faktura afgift på 39,00 kr uanset antallet af køb.
Du kan altid betale det fulde beløb med det samme.
Personoplysninger håndteres i overensstemmelse med gældende lovgivning.
Klarna behandler dine personoplysninger med henblik på udførelse af kundeanalyser,
identificering, kreditafprøvning. I kundehåndtering bruges dit CPR-nummer som kundenummer.

Læs: Generelle kontovilkår
 Tilbage til toppen af siden
Leveringsinformation
Leveringsformer i Danmark.
Du kan vælge at få dine varer tilsendt på forskellige måder:

Erhvervsforsendelse
Pakken sendes direkte til din arbejdsplads, der skal være bemandet dagligt i tidsrummet 8-16.

Pakkepost til private
Pakken sendes til din privatadresse.

GLS Pakkeshop
Pakken kan hentes når det passer dig på et udvalg af adresser med lange åbningstider.

Afhentning på vores lager
Du kan hente din pakke på vores lager mod forudgående aftale på telefon 77 34 54 54.
Der tages kun imod kontantbetaling eller forudbetalte bestilling.
Leveringtider
Leveringstiderne varierer fra land til land. Nedenfor er en ca. angivelse.

Danmark
Leveringstiden er 1-2 hverdage

Norge
Leveringstiden er 3-6 hverdage

Øvrige EU & Island
Leveringstiden er 3-6 hverdage

Færøerne & Grønland
Leveringstiden er 3-6 hverdage
Leveringspriser
Danmark
Alle leveringer i Danmark er gratis ved køb over 499,- kr.
Ved køb for 499,- eller derunder koster levering fra 39,- kr.

Norge
Varer leveret til en adresse i Norge koster 99,- kr.

Øvrige EU & Island
Varer leveret til en adresse i EU eller Island koster 75,- kr.

Færøerne & Grønland
Varer leveret til en adresse i på Færøerne eller Grønland koster fra 389,- kr.
Ordrebekræftelse
Straks efter du har købt en vare online, modtager du en ordrebekræftelse via e-mail.
Den indeholder blandt andet et ordrenummer, navn og adresse på betaleren, betalingsmetode, leveringsadresse, gældende vilkår for Eshoes, samt en oversigt over de bestilte varer.
Det er ikke muligt at se ordren ved login på websitet.
Hvis du ønsker at få tilsendt et nyt eksemplar af ordren pr. e-mail, så send en mail til kundeservice@eshoes.dk
 Tilbage til toppen af siden
Ombytningsret/bytte
Du har altid 14 dages fuld returret, hvilket vil sige, at du enten kan bytte eller få pengene tilbage i 14 dage efter modtagelsen af din vare(r). Det er gratis at bytte, hvis du bruger den returlabel, som er vedlagt i forsendelsen. Bruges medsendte returlabel til en retur uden bytte debiteres du 39 kr., de fratrækkes det beløb som du tilbagebetales. 
(Gratis bytte inkluderer ikke Grønland og Færøerne)

Du kan vælge at bytte på 2 måder:
1 Ekspres bytte.
Hvis du ikke ønsker at vente på, at vi ombytter din vare, kan du lave et ekspress bytte. Dette gør du ved at lægge en ny ordre, som vi sender med det samme. Herefter skriver du dit nye ordrenummer på retursedlen og sender pakken retur til os.
Så snart vi modtager din returordre, så refunderer vi dig. Benytter du vores returlabel i forbindelse med express bytte, så ser vi dette når du skriver dit nye ordrenummer på retursedlen - returfragten vil i så fald være gratis.
2 Normal bytte
Send varen retur med udfyldt returseddel. På retursedlen, som du har modtaget med din vare, angiver du dit ordrenummer samt hvilken vare du ønsker at bytte til.

Husk at bruge den returlabel, som lå med i pakken for at opnå gratis returfragt. Bemærk! vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav.

Når du bruger den medsendte returlabel, så husk at pakken skal indleveres i en GLS pakkeshop eller på nærmeste posthus/butik - afhængig af hvilken label, du har modtaget fra os. Husk at få kvittering fra indleveringsstedet.

(Se oversigt over pakkeshop på www.gls.dk ude til højre på hjemmesiden kan du ved at indtaste din adresse finde den pakkeshop, som ligger nærmest dig.)

Husk at det er dig som kunde, der har ansvaret for at pakken kommer rigtigt retur til Eshoes
Hvis du har valgt at betale med Klarna Faktura og ønsker at bytte din vare, så skal du ringe til Klarna
og bede dem om at sætte din faktura i bero i forhold til betalingsfristen. Når du tager imod den ombyttet vare
skal du ringe til Klarna for at åbne din faktura igen.
Eshoes kan ikke holdes ansvarlig for evt. gebyr som pålægges i forbindelse med at betalingen ikke sker rettidigt.
Klarna kan kontaktes på tel. 69 91 88 81
 Tilbage til toppen af siden
Fortrydelsesret
Når varen returneres (ny/brugt) og fortrydelsesretten benyttes hæfter du for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, som den fungerer på. Hvis varen returneres brugt, vil det betragtes som en 100% forringelse af varens værdi.

BESKADIGET OG/ELLER MANGLENDE EMBALLAGE KAN I NOGLE TILFÆLDE BETYDE AT VARENS SALGSVÆRDI FORRINGES OG DERMED AT IKKE HELE BELØBET FOR VAREN KAN BETALES RETUR. Undgå derfor at klistre retursedlen direkte på skoæsken.

Når du benytter fortrydelsesretten skal du selv betale for returfragten. For at benytte returretten har du 14 dage fra modtagelse af varen, eller fra du har fået besked om at den er klar til afhentning, til at fortryde købet og give os besked om, at du ønsker at fortryde dit køb. Dette skal ske pr. mail eller telefon, hvor du tydeligt gøre os opmærksom på,at du ønsker at benytte returretten. Alternativt kan du bruge denne standard fortrydelsesformular. Når du har gjort os opmærksom på at du ønsker at fortryde købet har du yderligere 14 dage til at returnere varen. Bruges medsendte returlabel til en retur uden bytte debiteres du 39 kr., de fratrækkes det beløb som du tilbagebetales.

Du kan ikke fortryde dit køb bare ved at nægte at modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig besked om dette. Du kan også møde op på vores adresse og der returnere varen og fortryde købet. Adressen er:


Eshoes A/S
Smedeholm 15-17
2730 Herlev
Telefonnummer: 77 34 54 54
E-mail adresse: kundeservice@eshoes.dk
Når du fortryder købet tilbagebetales købesummen til dig ved at pengene sættes tilbage til din bank/kort. I tilfælde af en værdi forringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købesummes som betales retur.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi købsbeløbet herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit efter valg af en anden leveringsform end den billigste form for standardlevering, som, som vi tilbyder) uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører tilbagebetalingen til samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige bestilling.

Vi kan tilbageholde betalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du kan fremlægge dokumentation for, at varen er returneret.
 
 Tilbage til toppen af siden
Reklamationsret
Når du handler hos Eshoes.dk, har du 24 måneders reklamationsret. Der skal reklameres i rimelig tid efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis der reklameres inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Du vil få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Dette betinger selvfølgelig, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Vi refunderer rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af varen, når reklamationen er berettiget. Godkendes reklamationen ikke vil der blive opkrævet 39,- for at sende varen retur til kunden.

Når du ønsker at reklamere over et produkt kan du sende varen retur eller give fysisk fremmøde på vores adresse.
Eftersom det letter sagsgangen vil vi opfordre til at du evt. kontakter os før du sender varen retur på
kundeservice@eshoes.dk eller på telefon 77 34 54 54. Varen returneres til:


Eshoes A/S
Smedeholm 15-17
2730 Herlev
Telefonnummer: 77 34 54 54
E-mail adresse: kundeservice@eshoes.dk
Når du returnerer varen, bedes du angive fejlbeskrivelse, navn og fakturanummer og kontonummer.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Har du sendt en vare ind til reklamation vil du altid få tilsendt en mail når vi har modtaget varen. I mailen får du oplysninger om den videre proces i forbindelse med behandling af reklamation.
 Tilbage til toppen af siden
Ansvarsfraskrivelse
Eshoes.dk kan ikke drages til ansvar for andet, end hvad der følger efter dansk lovgivning.
 Tilbage til toppen af siden
Nyhedsbrev
Har du tilmeldt dig vores Nyhedsbrev vil du modtage mails 1 – 2 gange om ugen.

Ønsker du på et tidspunkt ikke længere at høre fra os via Nyhedsbrev, kan du nemt og hurtigt afmelde dig.
Nederst på nyhedsbrevet er der et link hvor du framelder. 

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev videregiver vi ikke din e-mail adresse til trediemand.
 Tilbage til toppen af siden
Klageadgang
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@eshoes.dk hos Eshoes A/S. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt. Forbrugerklagenævnet, Carl Jacobsensvej 35, 2500 Valby. www.forbrug.dk.
 
 Tilbage til toppen af siden
Mest populære mærker Hunter
Ilse Jacobsen
Dr Martens
Merrell
Birkenstock
Converse
Kawasaki
New Balance
Viking
Mest søgte mærker Vagabond
Hummel
Teva
Minnetonka
Timberland
Sorel
Bumper
UGG Australia
Pajar
Top kategorier Gummistøvler
Sneakers
Sejlersko
Sandaler
Regnfrakker
Jakker
Hjemmesko
Støvler
Hos os kan du betale med

Find os her:
Altid hurtig levering med

Når du handler hos os *Fri levering over 499 kr.
Levering 1-2 dage
Betalingsmåder
Brug af Cookies
Brug for hjælp Personlig kundeservice
Retur
Bytte
Størrelsesguide
Sådan handler du
Mere information Om Eshoes
Job
Forretningsbetingelser
Sitemap
Presse
Tilmeld nyhedsbrev Få tilbud og nyheder først


LivechatKom direkte i kontakt med os via Livechat.

(Alle hverdage mellem kl. 10.00 og kl. 15.30)


Smedeholm 15-17, 2730 Herlev - Tel: 7734 5454, kundeservice@eshoes.dk